NPO Radio 1 zendt 5 dagen live vanaf de kermis in Uden

20 jul , 17:16 Nieuws
de bus van 5 dagen ntr powned
De komende week zal tijdens de werkdagen NPO Radio 1 vanuit een mobiele radiostudio op
de Markt live uitzenden vanaf de kermis.
Het NPO Radio 1-programma ‘5 Dagen’ reist elke week naar een andere plek in Nederland en gaat ter plekke met mensen in gesprek over het nieuws dat daar speelt. In de week van 22 juli zijn ze te gast op de kermis in Uden en wordt er een viertal uitzendingen gemaakt van maandag t/m donderdag. Ze zenden dan live uit van 20.00-20.30 uur op NPO Radio 1.
Het doel van het radioprogramma is om een sfeerbeeld te geven van het reilen en zeilen op en achter de schermen van de kermis. Er zal veel aandacht zijn voor persoonlijke verhalen van kermisexploitanten, over het leven op/om de kermis en veranderingen door de jaren heen.
Elke uitzending spreekt een van de presentatoren (Jo van Egmond/Ajouad El Miloudi) met gasten in de ‘radiobus’. Gasten zijn heel divers, denk aan exploitanten, bezoekers van de kermis, de kermiscoördinator.
Tijdens de uitzending is er ook een reportage te horen die bij het onderwerp past dat die dag wordt besproken. Deze reportage wordt vooraf opgenomen. Zo zal de NPO ook aanwezig zijn tijdens de Grand opening van de kermis op vrijdag 19 juli om één van de reportages op te nemen.
Meer informatie over het radioprogramma is te vinden op: www.nporadio1.nl/programmas/5-dagen