Asieldieren van de week zijn Kona en Echo

15 sep , 9:48 Nieuws
konaecho
Deze week zetten we de honden Kona en Echo in het zonnetje. Ze zijn gevonden en helaas nooit opgehaald.
Beide honden waren ontzettend bang toen ze bij ons binnen kwamen. Nu naar gewenning en vaste gezichten gaat het steeds beter. Buiten op straat is het nog wel eng, we denken dat ze niets gewend zijn.
Echo is gelukkig al ontdooid en hij vindt het gezellig als hij mee mag. Hij is een heerlijk mannetje die geniet van de knuffels die hij krijgt. Kona vindt aaien en knuffelen nog wat spannend, maar met heel veel liefde en geduld moet dit zeker goed komen. Als we met Kona naar de speelweide gaan dan ontpopt ze zich tot een waar race monster, en dan hebben ze samen veel plezier. Een goed omheinde tuin is echt een must voor deze dame.
We zoeken voor Kona en Echo een baasje met ervaring in bange honden, die hen allereerst alle liefde en tijd kan geven om zich weer helemaal hond te mogen voelen. Vervolgens kan er op een positieve manier getraind gaan worden.
Heb jij tijd en heel veel liefde en geduld om deze twee lieve honden een gouden mand te bieden? Ga naar www.hokazo.nl/hond/echo of www.hokazo.nl/hond/kona