Prachtige resultaten van Verbueken Sports bij Dai-Ippo toernooi na harde training

23 sep , 20:17 Sport
judoclub brabant

Eerste judotoernooi na de zomer bij dai-ippo resultaten​

Afgelopen weekend stond in het teken van spanning en prestaties, want de wedstrijdjudoka’s van Verbueken Sports namen deel aan het regionale judotoernooi Dai-Ippo in Sint-Oedenrode. Dit toernooi markeerde het begin van een nieuw seizoen na de zomervakantie, wat altijd zorgt voor extra spanning bij zowel de judoka’s als de coaches.
De terugkeer naar de mat na de zomerstop bracht de nodige uitdagingen met zich mee, maar onze sporters lieten zien dat ze hun focus en discipline niet zijn verloren. Met hun doorzettingsvermogen en harde training hebben ze prachtige resultaten behaald.

Uitslagen van het Dai-Ippo toernooi:

  • Jurre Willems – 1e plaats: Jurre wist in zijn klasse iedereen achter zich te laten en pakte het goud.
  • Kai Ogink – 2e plaats: Kai toonde vechtlust en tactisch inzicht, wat hem een welverdiende zilveren medaille opleverde.
  • Floris Hamelinck – 3e plaats: Floris vocht zich een weg naar het podium en mag trots zijn op zijn bronzen plak.
  • Levi van den Heuvel 4e plaats: Ondanks sterke tegenstand wist Levi zich knap staande te houden en eindigde op een welverdiende 4e plek.
  • Olivier Lamers – 4e plaats: Ook Olivier vocht hard en behaalde een respectabele vierde plek.
  • Liv Vermesi – 4e plaats: Liv toonde vastberadenheid en zorgde voor een knappe prestatie!

Een goede start van het judoseizoen

Wij zijn ontzettend trots op al onze judoka’s die hebben deelgenomen. Voor sommigen was het hun allereerste toernooi, terwijl anderen al wat meer ervaring hebben op de tatami.
Hoe dan ook, deze resultaten laten zien dat iedereen keihard heeft gewerkt om zich te verbeteren en dat we met volle kracht vooruit gaan dit seizoen.
Namens het hele team van Verbueken Sports, van harte gefeliciteerd aan onze judoka’s! We kijken ernaar uit om jullie progressie te blijven volgen en nog veel meer succesmomenten te vieren in de toekomst.