Nanou en Neesje zijn asieldieren van de week

25 aug , 21:29 Nieuws
img 20240823 133122
Dierenopvangcentrum HoKaZo
Hoi, Ik ben Nanou en deze week ben ik, samen met mijn zusje Neesje, het asieldier van de week. We werden gevonden toen we nog heel klein waren. Gelukkig konden wij terecht bij een fijn pleeggezin en nu zijn we klaar voor een eigen huisje!
Wij waren in het begin een beetje verlegen, maar onze pleegouders hebben ontdekt dat we met snoepjes snel te paaien zijn. Inmiddels laten we ons uitgebreid aaien en komen we ook graag op schoot zitten. Ook zijn we gek op spelen!
We hebben een favoriet balletje waar we graag achteraan gaan. Trots kom ik ‘m dan terugbrengen, samen met Neesje. Elke ochtend vinden mijn pleegouders het balletje terug in onze waterbak, alsof we willen zeggen ‘vergeet niet met ons te spelen!’ Wij zijn erg lieve zachtaardige meisjes, maar vinden nieuwe mensen en situaties die we niet kennen, soms nog een beetje spannend. Daarom zoeken wij een rustig huisje met een baasje die een beetje geduld met ons heeft en lekker veel met ons speelt. Dan komen wij vanzelf uit onze schulp! Wij zijn het trouwens gewend om binnen te zijn. Een huis met een tuin behoort wat ons betreft zeker tot de mogelijkheden, maar alleen als we daar niet uit kunnen. Doordat we wat snel schrikken, kunnen we de weg kwijt raken en dat willen we natuurlijk niet!
Toen ik gevonden werd, had ik trouwens wat last van ontstoken ogen. Gelukkig gaat het inmiddels stukken beter. Ze zijn nu soms nog wat waterig maar ik heb er gelukkig geen last van en de verwachting is dat het helemaal bijtrekt.
Zie jij het zitten om mij en Neesje een fijn huisje te geven? Ga naar