MOTOCROSSCAFÉ – THEMA MOTOCROSS DER AZEN IN ZAAL OELBROECK 15 OKTOBER

02 sep , 18:00 Nieuws
2024 07 26 4036 flyer lezing motorcross der azen a5
In samenwerking met de Historische Kring Land van Cuijk en Stichting Classic Motocross NL wordt er een uniek Motocrosscafé georganiseerd met als thema de bekende Motocross der Azen uit Sint Anthonis van weleer.
Deze vindt plaats op dinsdag 15 oktober a.s. in theaterzaal Oelbroeck te Sint Anthonis, welke op deze avond gezellig zal worden ingericht tot een heus Motocrosscafé met attributen van weleer.
Tijdens het Motocrosscafé zal de Motocrosshistorie gedetailleerd worden toegelicht door spreker Marcel Hermans uit Rijkevoort, bekend als schrijver van het Boekwerk Motocross der Azen – Een Gouden Tijdperk, middels unieke foto’s met verhalen en een tweetal films.
Een aantal bekende coureurs, de echte Azen dus, hebben toegezegd te komen en zullen dan ook worden geïnterviewd: Waaronder Henk Knuiman sr., Wiel van Loosbroek, Sylvain Geboers o.v.b., Pierre Karsmakers, Gerrit Wolsink, Peter Willems, Peter Herlings, André Vromans o.v.b., Gerard Rond en Yvan van den Broeck.
De zaal gaat open vanaf 18.00 uur, het officiële gedeelte start om 19.30 uur en duurt tot ca 21.30 uur. Daarna heeft u de mogelijkheid om elkaar nogmaals op informele wijze te ontmoeten. De avond eindigt om circa 23.30 uur.
De organisatie stelt het op prijs om u van te voren aan te melden via de website van Oelbroeck Sint Anthonis of via de QR code op de flyer i.v.m. de inventarisatie, de entree is gratis