Lees alles over het Webinar: Het Pesten Voorbij

22 feb , 19:42 Nieuws
foto webinar het pesten voorbij
Op woensdag 28 februari a.s. wordt een Webinar georganiseerd door DE GORDIAANSE KNOOP van 20.00 uur tot 21.30 uur. De toegang is GRATIS!
Zij willen een groep samenstellen van mensen die worden gepest of in het verleden zijn gepest. Ben je ooit gepest? Herken je dat je het nare gevoel dat je toen opliep en nu nog bij je draagt? Dan is deze groep geschikt voor jou!
Waarom een groep?
Een groep biedt je de kans om anderen te ontmoeten die hetzelfde meemaken of hebben meegemaakt. Je kunt jezelf in anderen herkennen. Je wordt door anderen al met een half woord begrepen.
Veel mensen die gepest zijn hebben het gevoel dat het aan hen ligt. Dat er iets met hen is, waardoor ze gepest zijn. Dat ze niet meekunnen in wat de maatschappij (werk, gezin, vrienden, kennissen) van hen vraagt. Er is vaak sprake van angst om weer gepest te worden. Of net zo te worden als ’de Pesters’. Of van schaamte omdat je je zwak voelt vergeleken met anderen. Je hebt misschien zelf meegedaan aan het pesten van anderen om zelf niet weer de dupe te worden.
Tijdens de groep ‘Het Pesten Voorbij’ wordt je een veilige plek aangeboden waar begrip is en (h)erkenning. Een plek waar je kunt oefenen met nieuw gedrag. Waar je eerlijk kunt zijn over emoties die je normaal niet deelt. En waar je van lotgenoten kunt leren hoe je het anders kunt doen in je leven. Waar je gaat merken dat er niets mis is met je. Dat je een waardevol mens bent. En waar je angst leert omzetten in positieve gevoelens over jezelf.
Praktische zaken voor de groep Het Pesten Voorbij
  • Je kunt je rechtstreeks aanmelden voor deelname aan deze groep. Stuur een mail met je naam en telefoonnummer en schrijf erbij ‘Pesten voorbij’. Je wordt dan uitgenodigd voor de Webinar. Wij zijn bereikbaar via het adres, vermeld onder aan deze pagina/
  • Je kunt je ook aanmelden via onze website www.degordiaanseknoop.nl Stuur dan het
    aanmeldingsformulier in. Lees vooral ook onze blogs over pesten op onze website.
  • Na aanmelding doen we altijd een intakegesprek om te kijken of de groep écht bij je past. Je
    kunt dan zelf ook je vragen stellen.
  • Je aanmelden voor individuele begeleiding is ook mogelijk.
  • Heb je van tevoren vragen? Mail of bel ons! We staan je altijd te woord.
De groep wordt begeleid door Ingrid Los en Jan Witkamp, meesters in groepswerk.
Is pesten een probleem binnen een bedrijf of instelling? We kunnen binnen deze setting eveneens een groep samenstellen.
DE GORDIAANSE KNOOP
Kievietdonk 69
5467 AS VEGHEL
T: 0413 – 355 385
Ken jij iemand die nu (of in het verleden) slachtoffer is van Pesten? Delen wordt zeer gewaardeerd.