Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer G.T. van den Hoeven.

24 sep , 19:56 Nieuws
2024 06 24 gemeente maashorst highres 002
Vandaag heeft burgemeester Hans van der Pas een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer G.T. van den Hoeven. De uitreiking vond plaats tijdens de viering van het 50 jarig bestaan van de Contact Groep Postactieven Vliegbasis Volkel. 
Betrokkene is gepensioneerd sinds december 2007. Hij was werkzaam bij de Koninklijke luchtmacht als Hoofd Bureau Publieksvoorlichting Vliegbasis Volkel in de rang van Majoor. 
Overzicht van de werkzaamheden als vrijwilliger van de heer G.T. (Gerard) van den Hoeven:
2008-heden:Contactgroep Postactieven Vliegbasis Volkel (CGPA Volkel)
Deze contactgroep is een vereniging voor militairen en burger-medewerkers die hebben gewerkt bij de Koninklijke Luchtmacht en geplaatst zijn geweest bij de Vliegbasis Volkel. Met als hoofddoel het Luchtmacht beleid uitdragen voor postactieven en het duidelijk maken van respect, erkenning en waardering voor hun inzet. De heer Van den Hoeven was voorzitter en verantwoordelijk voor Public Relations.
2016-heden: Stichting Eigen Herd Uden 
Deze Stichting stelt zich ten doel om haar multifunctionele ruimtes in te zetten voor eigen activiteiten of te verhuren aan verenigingen, stichtingen en/of instellingen die werkzaam zijn op maatschappelijk, cultureel, educatief, recreatief, creatief en gezondheid gebied. De heer van der Hoeven was tot 2020 voorzitter van de PR-commissie en uitgever van de nieuwsbrief. Sinds 2020 tot heden secretaris Eigen Herd. 
2010-heden: De Zonnebloem afdeling Uden 
De Zonnebloem zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking en hen die in een sociaal isolement dreigen te komen. De heer Van den Hoeven is Buddy en begeleider bij vrijwilligersdagen, fotograaf en schrijver
2014-heden: Vrijwilliger theater Markant Uden 
Ontvangst van gasten en bediening van de garderobe. 2/2
2008-heden: Traditiekamer ‘Typhoon’Vliegbasis Volkel 
Verzorgen rondleidingen voor groepen en belangstellenden over het vliegveld. In 2019 betrokken bij organisatie Luchtmacht Open Dagen Vliegbasis Volkel, redactielid personeelsblad, vrijwilliger ondersteuning evenementen Vliegbasis Volkel.
 De heer van den Hoeven is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje
Fotografie: info@marcvanzuylen.nl
Fotografie: [email protected]
Fotografie: info@marcvanzuylen.nl
Fotografie: [email protected]