Anoukanama Circus brengt ongelooflijke acrobatiek naar Markant Theater Maashorst

Foto: Theater Markant Maashorst
Anoukanama Circus, een internationaal gezelschap van professionele acrobaten, komt naar Markant Theater Maashorst met een adembenemende show vol acrobatiek, dans en muziek. Anoukanama brengt onder leiding van regisseur en choreograaf Anthony Weiss een show vol energie, passie en Afrikaanse ritmes, geschikt voor jong en oud.
Promobeeld Anoukanama Circus.
Professionele acrobaten
Anoukanama Circus is een gezelschap dat jongeren uit Guinee opleidt tot professionele acrobaten. Sinds 2017 treden ze wereldwijd op, met spectaculaire acts zoals salto’s, menselijke piramides en ongelooflijk flexibele figuren. Samen met muzikanten die djembé en doundoun bespelen, brengen ze Afrikaanse ritmes tot leven en nodigen ze het publiek uit om mee te doen. Hun optredens combineren acrobatiek, contorsie, menselijke piramides en Afrikaanse dans, allemaal begeleid door live percussie. De voorstelling draait om een groep jongeren die op zoek gaan naar een nieuwe wereld. Ze komen samen van verschillende horizonnen en helpen elkaar een nieuw pad te bouwen naar vrijheid en een betere wereld.
America’s Got Talent
De zomer van 2022 bracht een grote doorbraak voor Anoukanama met een halvefinaleplaats in America’s Got Talent. Tijdens hun optredens lieten ze indrukwekkende trucs zien, zoals door hoepels springen, trampolines en handstanden uitvoeren op elkaar. De juryleden Howie Mandel, Heidi Klum, Sofia Vergara en Simon Cowell gaven de groep een staande ovatie. In 2023 namen ze deel aan de Italiaanse wedstrijdserie Tu Si Que Vales, waar ze ook de halve finale bereikten. Daarnaast deden ze mee aan de SBS6-serie Ranking The Talent. Anoukanama Circus staat klaar om hun talent te laten zien.
Anoukanama Circus is op vrijdag 27 september om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 25,00 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

 

Cookieinstellingen