Muziekmiddag: zondag 2 juni 2024 in Eigen Herd Uden

Foto: Eigen Herd

Voor U speelt deze middag “Die Drei Dörfer Musikanten” uit Schijndel. “Die Drei Dörfer Musikanten” is een kapel met Egerländer Musik. Zij bestaan al meer dan 45 jaar en brengen muziek die voor iedereen toegankelijk is. Egerländer muziek is oorspronkelijk volksmuziek uit het Egerland, een regio in het noordwesten van Bohemen. De muziekstijl is gebaseerd op de Boheemse volksmuziek en te vergelijken met Zuid-Duitse en Oostenrijkse muziek. Deze traditionele volksmuziek werd in de jaren ’50 erg populair.

De bekendste vertolker van de Egerländer muziek was musicus en dirigent Ernst Mosch met zijn Original Egerländer Musikanten. De muziek bestaat uit marsen, walsen en Polka’s. Houdt u van een mooie middag met prachtige vrolijke muziek kom dan genieten bij Eigen Herd van “Die Drei Dörfer Musikanten”

Locatie Eigen Herd, Rooijsestraat 32 Uden

Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur

Entree € 3,50

Grandioze Eigen Herd Zomer BINGOAVOND

Woensdagavond 12 juni a.s. om 20.00 uur is er in Eigen Herd een gezellige Zomer Bingo: Spannend en kans op mooie prijzen.  Iedereen kan meespelen. Van één rijtje tot een volle kaart, iedereen die Bingo heeft gaat met een mooie prijs naar huis. Meedoen? De kosten zijn slechts € 5,00 per boekje, voor een hele avond bingo met 10 rondes!

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur

Locatie: Eigen Herd, Rooijsestraat 32 5401 AT Uden

Inloopspreekuur voor Computerproblemen bij Eigen Herd

De Computerdocenten van Eigen Herd houden het maandelijkse Inloopspreekuur op: Donderdag 13 juni a.s. van 10.00 tot 12.00 uur voor uw vragen of problemen met computer, laptop etc. U kunt ons op deze ochtend vinden beneden in het Café bij Eigen Herd. Op deze ochtend kunt u vrijblijvend vragen stellen m.b.t. het gebruik van uw computer, laptop, tablet of Smartphone, iPhone of MacBook. Wij doen ons best om uw vragen te beantwoorden. Ook kunt u op dit spreekuur uitleg en advies krijgen over onze computercursussen. U kunt gewoon binnenlopen, afspraken zijn dus niet nodig

Countrydansen op cd in Eigen Herd

Zaterdag 15 juni a.s. is er weer de maandelijkse gezellige countrydansavond.

Elke 3e zaterdag van de maand verzorgd DJ Guus als traditie de countrydansavond. Hij draait op verzoek populaire line-dansen, voornamelijk origineel country. Deze Countrydansavond is tevens een mooie gelegenheid om te zien of country/line-dansen ook iets is voor u. De passen variëren van gemakkelijk naar moeilijk. Iedereen die op de dansvloer is, danst dezelfde dans en staat daarbij in rijen met voldoende ruimte naast elkaar.

Eigen Herd heeft een zeer goede, grote dansvloer en voldoende zitplaatsen. U bent op deze Countrydansavond van harte welkom. Informeer ook eens naar de mogelijkheden om bij Eigen Herd, country/line- dansles te volgen.

Zaal: Eigen Herd Rooijsestraat 32 5401AT  Uden

Aanvang 20.00 tot 23.30 uur, entree € 3,50.

Zondag 23 juni Nederlands-Indische dansmiddag in Eigen Herd

Op deze gezellige Nederlands/Indische dansmiddag treedt voor u op de The A Team Band. De huidige formatie van deze band bestaat sinds maart 2023 en bestaat uit leden met jarenlange muziekervaring en optredens bij diverse formaties in het land, met allround muziek. De gezamenlijke doelstelling is om met passie en plezier muziek te maken met diverse muziekstijlen zowel vocaal als instrumentaal. Het repertoire is heel divers voor de doelgroep waar zij voor optreden zoals Rock & Roll, Country, Ballads, Reggae, Soul, Latin, Line Dance (Poco2), Indonesische en Nederlandstalige nummers, en Instrumentale nummers. De slogan is daarom: ” Onze muzikale omlijsting is om het publiek een fijne en plezierige dansmiddag/avond te bezorgen, en niet andersom”.

De band bestaat uit:

Giliano Jansen: leadzanger & entertainer; Antoine Klein: percussie & geluid; Alan Voogd: begeleiding gitaar & backing vocals; Humphrey Lammerts van Buren: begeleiding gitaar. Jan Broekhuizen: Drums & vocal & backing vocals. Rob Monteiro: Toetsenist & backing vocals. Rob Tweedy: Basgitaar & backing vocals en tevens Bandleider; Roy Riedijk: leadguitar, vocal & backing vocals.

Eigen Herd heeft een goede grote dansvloer, met voldoende zitplaatsen. Er is een Indische keuken aanwezig.

Aanvang 14.00 uur, zaal open 13.00 uur, Entree € 8,50

Locatie: Eigen Herd Rooijsestraat 32 Uden. Info: Guus Hiraki 06-28353860

Liederentafel 26 juni a.s. Eigen Herd

Traditiegetrouw is op de 4e woensdag van de maand de Liederentafel bij Eigen Herd. Alle zang- en muziekliefhebbers van binnen en buiten Uden zijn weer van harte welkom. De liederentafelboeken van Eigen Herd liggen op de tafels en geven u de ruimte om uit volle borst mee te zingen. Wil je liever niet meezingen kom dan gezellig van een mooie avond genieten. Onze vaste ‘Liederentafelhuisband’ bestaat uit: Niels Swinkels, Herman Nederhof en Tim Tichelaar.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur, entree € 1,50.

Locatie: Eigen Herd. Rooijsestraat 32, 5401 AT Uden

DANSEN MET LIVE MUZIEK VAN ZANGER- ENTERTAINER COR KERSTEN

Zaterdagavond 29 juni a.s. bent u van harte welkom bij Eigen Herd voor een gezellige dansavond. Zanger en entertainer Cor Kersten staat garant voor een gezellige dansavond. Cor zit al vanaf 1974 in het artiestenvak. Hij heeft o.a. gespeeld in Gradual dat helaas al na anderhalf jaar is gestopt.

Daarna speelde hij in de band Kameleon. Vanaf 2013 is hij naast het optreden met Kameleon ook al als entertainer op pad gegaan. Toen Kameleon in 2017 ophield te bestaan begon Cor als solo-entertainer met middag/avondvullende optredens, en met succes

Met de huidige technieken en apparatuur is hij in staat om een heel orkest te laten klinken en dit alles wordt regelmatig aangevuld met de vertrouwde accordeon. U bent verzekerd van een gezellige avond met mooie muziek. Kunt u niet dansen, kom dan gewoon voor de gezelligheid. Eigen Herd is een begrip in Uden en erg populair, u treft beslist bekenden.

Locatie: Eigen Herd Rooijsestraat 32 5401AT  Uden

Datum: Zaterdag 29 juni 2024

Aanvang: 20.00 uur Zaal open 19.00 uur, Entree € 3,50

Cookieinstellingen