Berget Lewis in Markant Theater Maashorst met nieuw album én Tina Turner tribute

Foto: Fotograaf Edland Man.
Een jaar na het overlijden van Tina Turner brengt Berget Lewis haar muziek naar het theater. Berget, inmiddels al negen jaar onderdeel van succesformatie de ‘Ladies of Soul’, is niet meer van de tv weg te denken en inmiddels vier soloalbums verder. Ze is te zien op zaterdag 1 juni met haar show ‘The Queen of Rock’ in Markant Theater Maashorst.
Promobeeld Berget Lewis, We Are One
 
Celebrate Tina
Tina Turner, die op 24 mei 2023 overleed, was een icoon en powervrouw die generaties heeft geïnspireerd. Bekend om haar krachtige stem en dynamische optredens, blijft ze een idool voor velen. Ook voor Berget Lewis geldt dit: “Vele artiesten inspireerde mij, tot ik op televisie een dame met prachtig haar en lange benen door LA zag lopen, ze had een stem waar niemand omheen kon. Daarna draaide ik iedere dag “What’s Love Got to do with it” op mijn platenspeler.” Ze zal een non-stop show geven met een liveband, waarmee ze haar eigen nieuwe liedjes afwisselt met het bekende Tina-repertoire. De avond in Markant belooft een absolute feel-good ervaring te worden.
 
WE ARE ONE
Berget Lewis, bekend van haar indrukwekkende zangcarrière en als lid van de ‘Ladies of Soul’, heeft een nieuw album uitgebracht: ‘We Are One’. Dit album gaat over de toestand in de wereld, de liefde, en hoe Berget in haar kracht is komen te staan. Zij heeft zich voornamelijk laten inspireren door haar grote idool Tina Turner. “Ik wil de mensen graag laten horen en zien dat ik meer ben dan alleen maar de ‘power’ zangeres die ze kennen van tv of de ‘Ladies of Soul’. Dat komt in ‘We Are One’ onmiskenbaar naar buiten. Ik ben naast zangeres ook songwriter en omdat het album autobiografisch is, wil ik het publiek ook graag met mijn kwetsbare kant laten kennismaken,” licht ze toe. Berget hoopt haar publiek te inspireren en een boodschap van kracht en liefde over te brengen.
Berget Lewis is op zaterdag 1 juni om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 27,50 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.
Cookieinstellingen