Ontdek de schatten van Gemeente Maashorst met de Maashorst Master Quiz!

Onze piepjonge gemeente Maashorst heeft een overvloed aan prachtige natuur, rijke culturele historie, geslaagd ondernemerschap en een bruisend verenigingsleven waar we trots op mogen zijn. Om dit trotse gevoel aan te wakkeren, lanceren we de spannende Maashorst Master Quiz.

Aanleiding Maashorst Master Quiz

Met de Maashorst Master Quiz willen we de inwoners, ondernemers en werknemers in Maashorst op een vermakelijke manier bewust maken van de schatten die Maashorst te bieden heeft. Van de uitgestrekte natuurlijke landschappen en het schitterende natuurgebied tot de boeiende culturele bezienswaardigheden en gezellige dorpscentra, van het levendige bedrijfsleven tot het bloeiende verenigingsleven, Maashorst heeft voor ieder wat wils. Het is een plek waar het heerlijk is om te wonen, werken en recreëren – een streek om te zijn!

Opzet

De Maashorst Master Quiz is ontworpen om een vleugje plezier toe te voegen aan verschillende evenementen in Maashorst, van informele borrels tot formele vergaderingen en van teamuitjes tot personeelsfeesten. Deze lokale kennisquiz belicht al het moois wat Maashorst te bieden heeft en laat je gegarandeerd met een trotse glimlach achter.

Even voorstellen

Het idee van de Maashorst Master Quiz is van Twan van Zandvoort en Joep Manders, beiden geboren en getogen in Schaijk en gedreven ondernemers in Maashorst. Als de drijvende krachten achter ‘De Edutainers’ bundelen ze hun expertise in ondernemerschap, entertainment, ambassadeurschap en educatie om Maashorst op de kaart te zetten. ‘Op creatief gebied brengen wij het beste in elkaar naar boven. Wij voelen ons als een wisent in de Maashorst op een podium waar we ons publiek in de breedste zin van het woord entertainen en ze tegelijk ook wat kennis bijbrengen. “Leren door te lachen”.’

In 2023 ontwikkelden ze in opdracht van Platform Toerisme Maashorst een e-learning voor de horeca en recreatie in Maashorst. Nu, met support van de Gemeente Maashorst, lanceren ze medio 2024 de Maashorst Master Quiz voor alle bedrijven en organisaties in de jonge gemeente in Noordoost Brabant.

Ontdek Maashorst met ons!

‘We kijken ernaar uit om samen met jouw team, personeel, leden of bestuur de schatten van Maashorst te ontdekken. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de Maashorst Master

Quiz en volg ons op Instagram en Facebook.’

Voor meer informatie bel gerust even:

Twan van Zandvoort: 06 24 35 94 77

Joep Manders: 06 17 17 87 89

Of kijk op onze website www.deedutain

Cookieinstellingen