Een divers muzikaal programma in Markant Theater Maashorst

Meerdere avonden vol muzikaal talent staan op het programma in Markant Theater Maashorst; shows die een breed publiek zullen aanspreken. Met optredens die meer een klassieke touch hebben zoals harpiste Lavinia Meijer, eigentijdse elementen zoals BOSCO Jazz & Pop Orchestra en een eerbetoon aan Whitney Houston. Theater Markant Maashorst biedt het de komende maand allemaal.

 

BOSCO Jazz & Pop Orchestra

Het BOSCO Jazz & Pop Orchestra, recent te zien in SBS6 programma ‘The Tribute – Battle Of The Bands’, is al 20 jaar succesvol en staat op zaterdag 20 april op het podium van Markant. Dit veelzijdige orkest wordt ondersteund door zanger Johnny Rosenberg, bekend om zijn internationale ervaring van de Rosenberg-muziekfamilie. Hun optredens worden veel geprezen door jury’s en publiek, resulterend in een podiumplek bij ‘The Tribute – Battle Of The Bands’ in de Ziggo Dome, dat miljoenen kijkers trok.

Lavinia Meijer

Harpiste Lavinia Meijer voegt een nieuw hoofdstuk toe aan haar veelgeprezen serie ‘Untitled’ met ‘Untitled 3’. In deze voorstelling combineert Meijer haar muziek met input van cabaretiers zoals Freek de Jonge en Brigitte Kaandorp. Met een mix van akoestische en elektronische composities verkent Meijer de stijlperiode van vandaag en wilt ze haar harpmuziek opnieuw tot leven laten komen.

Queen of the Night

Whitney Houston, bekend om haar krachtige stem en tijdloze hits, overleed op 11 februari 2012 op 48-jarige leeftijd. Ondanks haar professionele succes, worstelde Houston met persoonlijke problemen zoals drugs- en alcoholgebruik. Ze was wereldwijd enorm populair en blijft een inspiratie voor vele muziekliefhebbers. Tjindjara Metschendorp vertolkt haar muziek met state-of-the-art lichteffecten en nodigt haar publiek uit om niet stil te zitten.

 

Bosco Jazz & Pop Orchestra is op zaterdag 20 april om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 26,50 (excl. € 1,95 ticketkosten)

Lavinia Meijer is op zondag 28 april om 14.30 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 26,50 (excl. € 1,95 ticketkosten)

Queen of the Night is op donderdag 2 mei om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 39,50 (excl. € 1,95 ticketkosten)

Alle voorstellingen zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

 

Cookieinstellingen