Mandy Watson vastberaden om Markant te betoveren met tribute-act: ‘40 Years of Kate Bush’

Foto: Markant Theater Maashorst

Op zondag 17 maart staat Markant Theater Maashorst in het teken van het legendarische oeuvre van Kate Bush. Onder leiding van zangeres Mandy Watson en de Engelse band Cloudbusting, geniet het publiek van de meest gedenkwaardige nummers van de alom bekende muzieklegende.

Opnieuw bekend door Stranger Things

Kate Bush’s muziek herleefde in populariteit dankzij de Netflix-serie ‘Stranger Things’, waarin haar nummer ‘Running Up That Hill’ een grote rol speelt. Het bereikte zelfs opnieuw de top van de hitlijsten in verschillende landen, waardoor het een nieuwe generatie fans aansprak. Deze populariteit benadrukt de tijdloosheid en impact van de muziek die zij heeft voortgebracht.

Magische vertolking

In ’40 Years of Kate Bush’ komen de unieke sound en emotie van de meeslepende nummers van Kate Bush tot leven. Zangeres Mandy Watson weet de stem van Bush op een indrukwekkende wijze te vertolken, waardoor het publiek gelooft dat de diva in eigen persoon op het podium staat. Tijdens de première klonken reacties als: “Ze heeft net als Bush een prachtige stem” en “Perfect, gewoon magisch”. Het repertoire omvat onder andere hits als ‘Wuthering Heights’ en “Don’t Give Up”.

40 Years of Kate Bush is op zondag 17 maart om 20.15 uur te zien in Markant Theater Maashorst. Tickets kosten € 27,50 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

Cookieinstellingen