Passionele dansstijlen van Cubaanse afkomst in Markant Theater Maashorst

Foto: Markant Theater Maashorst

Ken jij de mambo, rumba of salsa? Ze komen allemaal voorbij tijdens ‘Soy de Cuba: Viva La Vida!’. De voorstelling valt onder een van de grotere producties die dit seizoen in Markant Theater Maashorst verschijnen. Een verhaal over dé grote liefde in je leven.

 

Een Cubaans liefdesverhaal

Na groot succes komt ‘Soy de Cuba: Viva La Vida!’ terug naar Nederland, met als tussenstop: Uden. Dit grootschalige, energieke dansspektakel neemt je mee op reis naar het zonnige Caribische eiland Cuba. Hier speelt zich het verhaal af over dé grote liefde in je leven. Een liefdesverhaal vol passie, vrolijkheid, ritmische dans en soulvolle zang van de Cubanen.

 

Multimediale opvoering

Dit alles wordt uitgevoerd door een zeskoppige live-band, professionele dansers, temperamentvolle choreografieën en authentieke filmbeelden die je meenemen in het leven van de Cubanen. De voorstelling neemt je mee op een non-stop multimediareis, van folkloristische muziek van het platteland tot de stedelijke ritmes van de rumba. En van het klassieke geluid van de mambo en de cha cha cha tot de muziek waarop in de straten van Cuba wordt gedanst. Een ticket naar Cuba binnen handbereik!

 

Soy de Cuba: Viva La Vida! is op donderdag 14 maart om 20.15 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 38,00 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

Cookieinstellingen