stREEKfeest start met groot feest tijdens Koningsdag

Foto:

Het laatste weekend van april vindt het stREEKfeest weer plaats. Dat start met een groot feest tijdens Koningsnacht op vrijdag 26 april. Op Koningsdag gaat het door met een aantal geweldige
(tribute)bands. Ondanks de prachtige namen op het affiche blijft de organisatie op zoek naar iets
extra’s. Houd hiervoor de socials in de gaten. Dit jaar verrijst er één tent op het festivalterrein aan de Mgr. Borretstraat. Beide feestavonden zijn toegankelijk voor personen van zestien jaar en ouder.
Speciaal voor jongeren vindt zondag 28 april voor de derde keer stREEKfeest Junior plaats.

Start kaartverkoop
De vroege vogels hebben 1 januari al tickets gescoord tegen een zeer aantrekkelijk tarief. De rest moet wachten tot zaterdag 24 februari, wanneer de kaartverkoop officieel begint. Tickets zijn enkel te koop via www.streekfeest.nl. Er zijn geen fysieke kaarten in de omloop. Je kunt een ticket scoren voor Koningsnacht, Koningsdag of een passepartout voor twee dagen feest.

Vrijdag 26 april Groot feest!
Geen warming-up dit jaar, maar direct knallen. Vrijdag 26 april komen daarvoor diverse feestacts naar Reek. Effe Serieus heeft maar één doel: de voetjes van de vloer. Verwacht van hen veel energie.
Verder kun je de avond genieten van volkszanger Ammar en rijzende star Sam Hofman. The Allstarz zijn bezig met hun afscheidstournee. Dan mag een optreden in de Reek niet ontbreken.

Zaterdag 27 april (tribute)bands
Koningsdag, zaterdag 27 april, staat in het teken van (tribute) bands. Live sensatie Baby Blue heeft de tent al vaker op z’n kop gezet en speelt ook deze keer hoogstwaarschijnlijk het dak eraf. Geniet van bekende hits uit Zweden met The Abba Tribute en heerlijke dialectmuziek uit Limburg met tribute Dowwen Hèze. Tussendoor zorgt oude bekende DJ Menno dat het feestje niet inkakt.

Zondag 28 april stREEKfeest Junior
Zondag 28 april is de oudere jeugd (12 tot en met 16 jaar) aan de beurt tijdens de derde editie van stREEKfeest Junior. Het thema dit jaar is foute party. De line-up bestaat uit Rickert, The Allstarz, DJ SB, de 11-jarige DJ Lady Tess en Gluren bij de Buren. Ook deze tickets koop je via www. streekfeest.nl

Cookieinstellingen