Opnieuw staking in het streekvervoer

Persbureau smits
Persbureau smits
Foto:

Op het busstation in Uden hadden de stakende werknemers zich deels verzameld onder leiding van mensen van de vakbonden van CNV en FNV. Omdat niet duidelijk is welke bussen er precies uitvallen waren er toch diverse mensen die hoopte dat hun bus uiteindelijk toch wel reed en op het busstation zaten te wachten.

De vakbonden kondigen een landelijke staking aan voor 6 tot en met 10 februari 2023. Houd rekening met verstoringen en uitval als je reist met de bus en trein. We raden je aan met alternatief vervoer te reizen. Op de dag zelf wordt pas duidelijk wat de gevolgen zijn voor reizigers en de dienstregeling. Dit komt omdat de leden van de vakbonden zich pas staakbereid melden voor hun dienst start en wij dan pas onze dienstregeling kunnen invullen aldus Arriva.

Stakingen
Arriva baalt van de stakingen, omdat reizigers door de stakingen van de vakbonden gedupeerd worden. We zijn er om onze reizigers op een fijne, comfortabele manier van A naar B te brengen. Met een staking kan dit niet, het ontregelt het OV en brengt veel overlast met zich mee.

maashorst.nieuws

 

Cookieinstellingen