Bewonder de familiemusical Rapunzel in Markant Theater Maashorst

Foto: Nick van Ormondt

Op dinsdag 30 april staat Sita Vermeulen op het podium van Markant als Rapunzel; de prinses met de magische haren. Een nieuwe familiemusical waarmee Van Hoorne Entertainment de sprookjestraditie voortzet. Er wordt uitgepakt met bekende sprookjeselementen waaronder het decor, de kostuums en betoverende liedjes.

 

Een sprookjesachtige ervaring

Rapunzel, genomineerd voor de Eventim Publieksprijs voor Beste Familiemusical van het jaar, biedt een beleving voor het hele gezin. Naast het bijwonen van de voorstelling kunnen bezoekers deelnemen aan de sprookjes-verkleedwedstrijd en vind er na afloop van de voorstelling een meet & greet plaats met de acteurs. Zo krijgt het publiek de kans om het sprookje van Rapunzel persoonlijk te ervaren.

 

15 jaar expertise

Van Hoorne Entertainment is gewaardeerd vanwege hun vermogen om tijdloze sprookjes tot leven te brengen op het podium. Met meer dan 15 jaar expertise hebben hun voorstellingen, zoals Belle en het Beest en Assepoester, erkenning gekregen, met jaarlijks meer dan 125.000 bezoekers. Rapunzel de Musical voegt zich bij deze traditie, waardoor het publiek kan uitkijken naar een nieuwe interpretatie van een geliefd sprookje.

 

 

Rapunzel de Musical (4+) is op dinsdag 30 april om 13.30 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 26,50 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

Cookieinstellingen