Marmoucha in Markant Theater Maashorst

Scènebeeld Mohammed Azaay en Karim El Guennouni.
Scènebeeld Mohammed Azaay en Karim El Guennouni.
Foto: Markant Theater Maashorst

Op 24 april betreden Mohammed Azaay en Karim El Guennoni het podium van Markant. Met hun voorstelling ‘Na het einde’ brengen ze een kritische en filosofische benadering om hun publiek uit te dagen tot een dieper begrip van henzelf én de wereld om hen heen.

 Een ontmoeting van tegenpolen

In ‘Na het einde’ kruisen de paden van Christiaan, een neonazi, en Ali, een extremistische islamist. Terwijl ze hun verleden herbeleven, ontdekken ze verrassende overeenkomsten. De voorstelling brengt een statement tegen de verharding en polarisatie in onze samenleving. Mohammed Azaay en Karim El Guennoni dagen het publiek uit met de vraag: “Als je iemand echt kent, kun je die persoon dan haten?” De voorstelling is geïnspireerd op een uitspraak van Jean-Paul Sartre uit 1965: “De anderen zijn in wezen precies wat we nodig hebben om onszelf te leren kennen.”

Bekend duo

Marmoucha, bekend van eerdere producties zoals ‘De Varkensfabriek’, presenteert met ‘Na het einde’ hun vierde gezamenlijke voorstelling. Mohammed Azaay, winnaar van een Gouden Kalf voor zijn rol in ‘Layla M’, en Karim El Guennoni, brengen met deze voorstelling een krachtige boodschap over menselijke empathie en begrip. Verwacht verschillende muzikale genres en leer jezelf én de ander beter kennen.

 

Na het einde is op woensdag 24 april om 20.15 uur te zien in de Kleine Zaal. Tickets kosten € 18,50 (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

Cookieinstellingen