Over 10 dagen de eerste dag van StREEKfeesten!

Foto: Pixabay

Het stREEKfeest is een meerdaags evenement (23, 24, 26, 27 April) rondom Koningsnacht en Koningsdag. Het biedt een grote variatie aan (muzikale) activiteiten voor jong en oud uit Reek en wijde omgeving.

LINE-UP PER DAG

Zaterdag 22 april:
Emma Heesters, Freddy Moreira, Kruzo, Derek Shots, Rundfunken, Rickert, Likeu2 (U2 tribute), Mother Mercury (Queen tribute) en Diva Turner (Tina Turner tribute) 🙌🏻

Woensdag 26 april (koningsnacht):
Jody Bernal, René Schuurmans, The Night Flight, Bart van Dishoeck, Ruizzz en Feest DJ Joost 🙌🏻

De organisatie is in handen van Stichting Evenementen Reek (SER), ondersteund door een groot aantal vrijwilligers. Ook wordt er samengewerkt met diverse stichtingen, clubs en verenigingen uit de omgeving om dit evenement tot een groot succes te maken!

Middelbare scholieren opgelet!
Het stREEKfeest is een evenement voor jong en oud. Ook voor jongeren op de middelbare school. Speciaal voor hen organiseren we dit jaar de weer stREEKfeest Junior! Dit jaar is het stREEKfeest Junior: Black & White edition!

Wanneer barst het feest los?
stREEKfeest Junior vindt plaats op zondag 23 april 2023. Naast volop gave dj’s zorgen we voor leuke activiteiten. Welke? Dat blijft nog even geheim. Houd hiervoor social media in de gaten!

Adres

Evenemententerrein Reek, Mgr. Borretstraat 56 5375 AB Reek

Cookieinstellingen