Voor ieder wat wils komende week in Markant Theater Maashorst!

Foto:

Er staat een gevarieerde week aan voorstellingen op het programma bij Markant Theater Maashorst. Onder andere ‘Mees Kees Op Kamp’, ‘De Kringloper’ en ‘Feest der Herkenning’ komen voorbij. Drie verschillende shows die elk een eigen invalshoek bieden voor een middag of avond uit.

 

Mees Kees Op Kamp (8+)

Op zondag 24 maart neemt ‘Mees Kees Op Kamp’ jong en oud mee in de wereld van Mees Kees, gebaseerd op de jeugdboeken van Mirjam Oldenhave. Met 600.000 bezoekers was de film ‘Mees Kees’ immens populair. Het verhaal staat dichtbij de jeugd die zelf met school op kamp gaat of is geweest. Na afloop van de voorstelling is er een meet en greet in de foyer.

 

Chris Verlaan

Kringloopwinkels winnen aan populariteit, vooral bij jongeren die zich enthousiast storten op de trend ’thriften’: het doorzoeken van tweedehands spullen. In ‘De Kringloper’ op dinsdag 26 maart, deelt Chris Verlaan het verhaal van zijn toevluchtsoord, de kringloopwinkel. Verlaan, winnaar van zowel de publieks- als juryprijs bij Cameretten, brengt cynisme en zelfspot samen in zijn cabaret. Als autistische cabaretier deelt hij zijn unieke ervaringen, waarbij hij zijn eigenheid omzet in een humoristische cabaretstijl.

Fotograaf: Ruben Schipper en Marcel van den Broek

 

Feest der Herkenning

Op donderdag 28 maart wordt het een avond vol muzikale herkenning met ‘Feest der Herkenning’. Josee Koning en Jim de Groot brengen een eerbetoon aan Lennaert Nijgh, een meesterlijke tekstschrijver die achter talloze hits zat. Veel mensen weten niet dat Nijgh ook schrijver is van een groot aantal songteksten die deel uitmaken van de Nederlandse cultuur. Deze show brengt het derde deel van hun drieluik, waarbij ze de grootste hits van Nijgh muzikaal vertolken en zijn nalatenschap eren.

Fotograaf: Yani Pictures

 

Mees Kees op Kamp is zondag 24 maart om 13.30 en 16.00 uur te zien in de Theaterzaal. Tickets kosten € 26,50 (excl. € 1,95 ticketkosten).

Chris Verlaan is dinsdag 26 maart om 20.15 uur te zien in de Kleine zaal. Tickets kosten € 20,00 (excl. € 1,95 ticketkosten).

Feest der Herkenning is donderdag 28 maart om 20.15 te zien in de Kleine zaal. Tickets kosten € 23,50 (excl. € 1,95 ticketkosten).

Alle voorstellingen zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt.

Cookieinstellingen