Markant doet weer mee aan het Nationaal Theaterweekend!

Foto: Theater Markant

Iedereen de kans bieden om kennis te maken met het theater. Met verrassende voorstellingen én belevingen. Dat is het doel van het Nationaal Theaterweekend. Markant Theater Maashorst doet dit jaar weer mee en heeft verschillende shows op het programma staan. Shows die je voor ‘een tientje’ bezoekt. 

Theater voor een tientje 

In het weekend van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari nodigt het theater bezoekers uit om voor €10,- te genieten van diverse voorstellingen. “Via het Nationaal Theaterweekend geven we mensen de kans om laagdrempelig kennis te maken met theatervoorstellingen”, vertelt Jan Wouda, theaterdirecteur.

Voor de kleinsten 

“Ook dit jaar hebben we weer een divers en mooi theaterprogramma. Zowel voor jong als oud. Voor kinderen is er op zondagochtend ‘Coco kan het!’. Deze muzikale peuterdansvoorstelling gaat over durven, iemand aanmoedigen en samen sterk staan. Kinderen mogen hun eigen ‘vleugels uitslaan’, het nest uitvliegen en meedansen. Ook staat op zondagochtend de kindervoorstelling ‘Dikkie dik & ik’ op het programma. Waarin Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden over het podium beweegt. Samen met twee acteurs brengt de kat ze door fysiek spel, slapstick en humor de wereld van Dikkie Dik tot leven.”

Laat je raken 

“Ook volwassenen kunnen tijdens het Nationaal Theaterweekend hun hart ophalen”, vervolgt Jan. “Bij Cabarestafette, een voorstelling met drie cabaretiers op vrijdagavond 26 januari. Aanstormend cabarettalent waarvan een grote kans is dat bezoekers minimaal een van de drie optredens leuk gaan vinden.”

Ervaar het theater 

Jan vat samen: “Er is voor ieder wat wils. Ook buiten het Nationaal Theaterweekend staan er mooie belevenissen op het programma. Deze vind je op onze website én in het magazine dat je gratis kunt meenemen in ons theater. Kom eens kijken, luisteren en meemaken. Je bent van harte welkom!”

Het Nationaal Theaterweekend vind plaats van vrijdag 26 tot en met zondag 28 januari. Tickets kosten € 10,- (excl. € 1,95 ticketkosten) en zijn online te reserveren via www.markantmaashorst.nl, telefonisch via 0413 – 256 110, of aan de balie van het Informatiepunt. 

Cookieinstellingen